FOTO: null

Predsjednik Srpske radikalne stranke /SRS/ Dragan Đurđević izjavio je danas da će ova stranka naredne sedmice razgovarati sa koalicionim partnerima na nivou Republike Srpske o prijedlogu kandidata za načelnike, odnosno gradonačelnike za predstojeće lokaln

"Daćemo prijedloge nekoliko kandidata za načelnike, odnosno gradonačelnike, očekujući najmanje dva kandidata ispred ove koalicije", rekao je Đurđević Srni, nakon izborne skupštine Gradskog odbora SRS Zvornik. 

On je naglasio da je SRS spremna da na lokalne izbore izađe samostalno u više od 50 opština i gradova, dok će u desetak opština i gradova vjerovatno izaći sa nekim od koalicionih partnera. 

Ocjenjujući da će SRS u većini opština i gradova postati parlamentarna stranka, Đurđević je rekao da SRS ima dobru podršku na području Semberije i Majevice, očekujući podršku u Zvorniku i na području Hercegovine. 

"Činjenica je da slabije stojimo u Krajini, pa ćemo pokušati da popravimo taj rezultat, tako da ćemo biti spremni za izbornu kampanju koja će trajati tridesetak dana", rekao je Đurđević i dodao da će SRS biti jedna od vodeći političkih partija u Srpskoj. 

Skupština je za predsjednika Gradskog odbora SRS Zvornik izabrala Ognjena Todorovića i četiri potredsjednika, te organe Gradskog odbora SRS.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )