FOTO: null

Predsjednik Srpske radikalne stranke Dragan Đurđević poručio je da ova stranka može i umije da vodi grad Bijeljinu, zbog čega je uvjeren u veliku podršku građana i djelovanje radikala u gradskoj vlasti nakon predstojećih lokalnih izbora.

Nećemo odustati od revitalizacije Banje Dvorovi, gasifikacije i toplifikacije Bijeljine, nastavićemo izgradnju regionalne eko-deponije. Želimo da preuzmemo odgovornost za realizaciju ovih projekata a interesi građana biće ispred stranačkih interesa, rekao je Đurđević.

Đurđević je na konferenciji za novinare, na kojoj je predstavljena odbornička lista SRS Bijeljina, istakao da su radikali pokazali i dokazali da su "drugi koji vrše vlast u Bijeljini upleteni u brojne kriminalne radnje", te da će građani prepoznati SRS kao stranku koja iza sebe ima čistu prošlost i koja može da uživa njihovo povjerenje.

Predsjednik Gradskog odbora SRS Bijeljina Milenko Mitrović rekao je da će ova stranka nastupiti na izborima pod nazivom SRS - "Srpska u sigurne ruke", a da listu predvodi najbolji od radikala - predsjednik stranke i dugogodišnji predsjednik Skupštine grada Dragan Đurđević.

"SRS je, osim ljudima sa političkim iskustvom, dala priliku i mladima - studentima, ekonomistima i pravnicima, koji su pokazali želju da učestvuju u političkom životu grada", istakao je Mitrović.

Mitrović je izrazio uvjerenje da će radikali na predstojećim lokalnim izborima osvojiti četiri odbornička mandata, te da provedene ankete i više od 400 građana koji su se učlanili u stranku od početka godine to i pokazuju.

SRS predstavila je danas kandidatsku listu za odbornike u skupštini grada Bijeljina a ova stranka na predstojeće izbore izlazi pod sloganom „SRS-Srpska u sigurne ruke“. Vodiće radikalnu ali skromnu kampanju a očekuju dobre izborne rezultate i najmanje 4 mandata u lokalnoj skupštini.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )