FOTO: null

Izgradimo, prekopamo, pa ponovo gradimo! Izgleda da je ovo postalo pravilo u našem gradu, jer se mnoge ulice, iako je urađena kanalizacija i brojni odvodi, ponovo prekopavaju, zbog nekih dodatnih postavljanja kablova, cijevi i tome slično.

Brojni nezadovoljni građani su nam se javili kako bismo pisali i ukazali na ovaj problem. 

Građani su bili zadovoljni što je im je urađena kanalizacija, ulice dobile novi asfalt, trotoari idealni za šetnju, ali iskazuju nezadovoljstvo prema nadležnima u gradu što se non stop nešto mora ponovo raditi, prekopavati. Konkretno, dobili smo fotografije ulice Filipa Višnjića, gdje je u toku neko novo prekopavanje i postavljanje cijevi.

- "Stiče se utisak da se u ovom gradu sve mora raditi po dva puta. Prije nekoliko godina kada je ova ulica izgradnjom kanalizacije bila kompletno sanirana, dobili smo nov, savremen izgled, a evo danas imamo situaciju da se ista ta ulica prekopava, zbog postavljanja cijevi za gas, kog nema na vidiku", kaže za portal InfoBijeljina naša sugrađanka Nada, koja dodaje da ponovno asfaltiranje ulice, koje se vidi na fotografijama neće potrajati dugo, jer nije kvalitetno urađeno i da će se ulica ponovo uništiti čim dođe prvi mraz. 

Još  je jedan problem, što je duž te ulice napravljen rez od par stotina metara, koji je tako ostavljen, a nikome nije palo na pamet da ga bar zalije bitumenom, kad već nije kopano. 

Još je dosta sličnih situacija po gradu, kada je o ovoj problematici riječ, ali nam ostaje nada, da će se u budućnosti voditi malo više računa o ovom problemu. Ako se raskopa ulica za izgradnju kanalizacije, da se sve cijevi, kablovi i tome slično odjednom postave u zemlju, da ne dolazi do "duplog posla".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )