FOTO: glassrpske

Četiri državljanke Srbije, koje su uhapšene u akciji "Dolar" zbog sumnje da su se bavile prostitucijom u banjalučkom striptiz klubu "Karibik dens", deportovane su iz BiH kao i dva državljanina Slovenije koji su privedeni u istoj akciji, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Prema nezvaničnim informacijama deportovane su Zvezdana D., Nina K., Marta V. i  Ana S. iz Srbije, te Slovenci Bernard Ć. kod koga je nađena droga i Miroslav S. koji je tokom akcije napao policajce.

Saznajemo da je istovremeno s odlukom o deportaciji državljankama Srbije izrečena mjera zabrane ulaska u BiH od dvije godine, a Slovencima u trajanju od godinu.

Tokom akcije "Dolar" privedene su i Nina Š. i Adna M. iz Banjaluke kojnj su takođe sumnjičene za pružanje seksualnih usliga, kao i Alen D., Mirhad F. koji su zatečeni u klubu "Karibik dens".

U akciji je priveden i vlasnik tog kluba Lari Živković koji je nakon ispitivanja pušten da se brani sa slobode, kao i dvije Banjalučanke. Živkovića terete za navođenje na prostituciju i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije. 

Tokom ispitivanja Zvezdana D. te Nina K. i Adna M.  priznale su da su pružale seksualne usluge za novac. Izvor blizak istrazi je kazao da je cijena bila 400 maraka. Pomenute djevojke su prekršajno kažnjene na osnovu priznanja.

Tokom akcije pronađena je manja količina droge kod državljanina Slovenije Bernarda Ć. kao i određena suma novca kod pojedinih djevojaka. Utvrđeno je da su pojedini Slovenci poznati po sukobu s zakonom. Tako je Alen D. izdržavao kaznu zatvora od tri godine zbog posjedovanja droge, a Miroslav S. je   hapšen u Italiji, takođe zbog droge. Za Mirhadom F. je bila raspisana, pa obustavljena potjernica Interpola, a i on je izdržao kaznu zatvora od šest godina zbog krađe vozila.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )