FOTO: infobijeljina.com

Druga etapa Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" startuje danas iz Zvornika i biće vožena Vlasenici.

Direktor trke Vladimir Kuvalja rekao je da trka startuje u 12.00 časova iz Zvornika i da biciklisti voze prema Bratuncu, vraćaju se ponovo u Zvornik, potom idu prema Šekovićima, a u Vlasenici voze završni krug.
 
Kuvalja je dodao da naredni dan slijedi trka koja će se voziti na ruti Višegrad, Rudo, Sokolac, Jahorina, naglasivši da takmičare čeka izuzetno teška etapa.
 
"Zaista dosta izazova za bicikliste", rekao je Kuvalja.
 
Zbog trke će danas biti obustava saobraćaja u periodu od 11.45 do 16.00 časova i to na dionicama magistralnih puteva Konjević Polje-Drinjača, Konjević Polje - Bratunac, Donje Caparde - Karakaj i Tišča-Vlasenica.
 
Međunarodna biciklistička trka startovala je juče iz Beograda i prva etapa je završena u Bijeljini, pobjedik je Australijanac Dilan Hopkins.
 
Učestvuje 175 takmičara iz 40 zemalja. Trka se završava u nedjelju, 21. aprila, etapom od Doboja do Banjaluke.
 
Međunarodnu biciklističku trku "Beograd-Banjaluka" organizuju biciklistički savezi Republike Srpske i Srbije u saradnji sa Biciklističkim klubom BSK iz Banjaluke.
 
Održavanje trke, čiji je ovogodišnji slogan "Srbija i Srpska zajedno", podržali su predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Ministarstvo omladine i sporta Srbije, kao i Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )