FOTO: null

Neposredno po povratku sa Svjetskog fudbalskog prvenstva Miladin Stevanović se zaputio u svoje rodne Zagone da neočekivanu sreću podijeli sa svojim najmilijima roditeljima, rodbinom i prijateljima.

Nezaobilazan je bio i očev prijatelj Mile Milovanović kojeg  Miladin pamti po tome što mu je još kao dječaku uvijek davao moralnu  podršku u vrijeme kada su on i njegov otac  amaterski igrali  fudbal na igralištu u Srednjim Zagonima.

- "Kad sam ja igrao fudbal, Miladin je dolazio sa ocem na utakmice, uvijek u fudbalskoj opremi i u kopačkama, onako mali  bio je  simpatičan, a ja se sjećam da sam uvijek pozdravljajući njegovog oca, obraćao se i njemu uz opasku da će biti fudbaler. Sada taj dječak, profesionalni fudbaler, uvijek svrati da me pozdravi kao nekog najrođenijeg", kaže za portal InfoBijeljina Mile Milovanović.

Da  li zbog sjećanja na djetinjstvo  i činjenicu da mu se uvijek obraćao kao budućem fudbaleru, ili zbog toga što je čika Mile u Miladinovom sjećanju ostao kao fudbaler kakav je i sam jednog dana želio postati, Miladin čuva uspomene iz djetinjstva. To je pokazao  i ovim gestom dolaska u posjetu čika Miletu koji je svo ovo vrijeme vjerovao u njega počevši od njegovih  prvih malih koraka na zagonskom igralištu do velikog Svjetskog  fudbalskog  prvenstva kada  je navijao  za njega  ispred malih ekrana. 

- "U znak zahvalnosti što me još kao dječaka bodrio i vjerovao u mene došao sam da “provjerimo” medalju", kaže za naš portal ovaj skromni mladić  velikoga srca pred kojim je sjajna sportska budućnost.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )