FOTO: srpskainfo.com

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević napušta reprezentaciju nakon Svjetskog prvenstva. Đorđević je nakon pobjede nad Češkom pojasnio svoju odluku

– Rekao sam igračima, red i vrijeme je. Na meni je da se povučem i da ne očekujem nikakav razgovor. Znam kada trener treba da napravi prvi korak, osjećam obavezu kada to treba da napravim. Nažalost, odlazim u trenutku kada nismo napravili rezultat-rekao je Đorđević.

Selektor je naveo da je odluku donio još prije početka Svjetskog prvenstva.

-Odlučio sam da odem još prije Svjetskog prvenstva, ide život u drugom smjeru. Želim da ljeto posvetim porodici, jer joj dugujem puno. Nije bilo lako, od kvalifikacija, do takmičenja, svašta smo prošli, od povreda, turnira. Zahvalnost ljudima iz KSS, Daniloviću, Đilasu koji me je postavio i Bodirogi kao direktoru. Želim da se zahvalim svim saradnicima i žao mi je što se opraštam na ovaj način – istakao je Đorđević.

Kao mogući nasljednik spominje se Igor Kokoškov koji je sa selekcijom Slovenije osvojio evropsko zlato a zatim bio prvi evropski trener koji je vodio samostalno jedan NBA tim.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )