FOTO: Nezavisne.com

Džon Redmejker doktor iz Kentakija optužen je za uznemiravanje, nakon što je snimljen kako je za vrat uhvatio i davio jednu tinejdžerku.

On je uhapšen u utorak zbog snimka na kojem se navodno vidi kako hvata djevojku (18) za vrat tokom svađe oko socijalnog distanciranja.

Snimci snimljeni mobilnim telefonom pojavili su se tokom vikenda, a koji navodno prikazuju da se Redmejker upušta u svađu sa grupom tinejdžera.

Doktor i njegova prijateljica, takođe medicinski radnik, sa tinejdžerima su se obračunali jer mladi nisu poštovali savjete socijalnog distanciranja kako bi se spriječilo širenje korona virusa, piše "Daily Mail".

Nakon što mu jedna od djevojaka govori da uskoro planiraju da se raziđu, doktor upire prstom u nju i govori joj nešto. Djevojka počinje da plače i govori mu da je ne dotiče.

Sukob nakon toga eskalira, a doktor gura drugu djevojku sa puta, a onda treću hvata za vrat.

Tada uskače njegova prijateljica i govori mu da je ostavi na miru. Navodna žrtva pozvala je policiju koja je odmah došla na lice mjesta.

Doktor Džon optužen je za davljenje i uznemiravanje. POGLEDAJTE video.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )