FOTO: InfoBijeljina.com

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je pred početak izborne kampanje da socijalisti djeluju sa namjerom da se očuva Republika Srpska kao slobodno društvo i sigurno i dobro mjesto za život svih ljudi.

Đokić je naveo da se Socijalistička partija uvijek borila za univerzalne slobode, ravnopravnost, društvo socijalne pravde i sigurnosti za svakog čovjeka.

Podržao je djelovanje Aktiva mladih Gradskog odbora Bijeljina koji je organizovao današnje savjetovanje na temu "Mladi u politici", na kojem su ugostili i dobili snažnu podršku omladine Socijalističke partije Srbije.

"To odražava duh bratskog povezivanja i saradnje koja traje skoro 30 godina između ove dvije partije", ocijenio je Đokić i izrazio veliko zadovoljstvo skupom mladih socijalista što potvrđuje njegov stav da oni nisu samo budućnost, nego i sadašnjost partije i cijelog društva.

Skupu mladih socijalista Bijeljine pridružili su predsjednik Socijalističke omladine Srbije Uglješa Marković i predsjednik Socijalističke omladine u Vojvodini Boris Novaković.

Marković je rekao novinarima da aktivi mladih ovih partija imaju potpisan memorandum o saradnji koji je učvrstio višedecenijske odnose i uvijek idu uzlaznom putanjom.

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije u Bijeljini Nedeljko Jović ponosan je na Aktiv mladih, što potvrđuje lista za odbornike na predstojećim lokalnim izborima na kojoj je veliki broj mladih ljudi.

Predsjednik bijeljinskog Aktiva mladih socijalista Igor Cvijanović rekao je novinarima da je skup bio prilika da razmijene iskustva i čuju savjete onih koji se dugo godina uspješno bave politikom.

"Na nama je da naporno radimo i gradimo Socijalističku partiju sa obje strane Drine, jer samo sa jakom Socijalističkom partijom i Srbija i Republika Srpska mogu biti jake", rekao je Cvijanović. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )