FOTO: null

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić čestitao je 1. maj - Međunarodni praznik rada svim radnicima, sindikatima i građanima u Republici Srpskoj i BiH, sa porukom da se moraju njegovati stečena radnička prava, i da reforme na svim nivoima moraju d

"Ciljevi Socijalističke partije su otvaranje novih fabrika i reindustrijalizacija Republike Srpske, zbog čega se trudimo da gdje god je moguće podržimo novo zapošljavanje i sačuvamo postojeća radna mjesta", rekao je Đokić.

On je istakao da će se socijalisti i u narednom periodu snažno zalagati za odgovornost u planiranju i trošenju društvenih dobara u svim segmentima, posebno u oblasti javne uprave, privrede i prirodnih resursa, saopšteno je iz Socijalističke partije.

"Investicije su nešto bez čega nema i ne može biti napretka, zbog čega želim jasno da poručim da Srpska mora da bude nosilac velikih razvojnih projekata i otvaranja novih radnih mjesta", naglasio je Đokić, i dodao da Vlada Republike Srpske vodi veoma aktivnu politiku kada je riječ o ovom pitanju.

On je dodao da se samo stvaranjem nove vrijednosti, uz aktivnu ulogu države, mogu obezbijediti ekonomski prosperitet i ustavom zagarantovana prava svih građana Republike Srpske.

"Mir, sloboda, rad, ekonomska i svaka druga sigurnost, jednakost, ravnopravnost i solidarnost vrijednosti su za koje se bori Socijalistička partija i bude nadu u bolje sutra", zaključio je Đokić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )