FOTO: null

Nikad ne smemo da prestanemo da se borimo za nezavisnost i spreman sam da budem žrtvovan da bismo ostvarili svoje pravo na referendum, rekao je Milorad Dodik na obeležavanju godišnjice ustanka u BiH

SPREMAN sam da budem žrtvovan da bismo ostvarili svoje pravo na referendum, jer je Srpska smisao istorijske borbe ovog naroda. Mi smo danas u Srpskoj slobodni. Nikad ne smemo da prestanemo da se borimo za nezavisnost, prenose NOVOSTI .

Ovo je danas na zboru, u Milića Gaju kod Kozarske Dubice, poručio predsednik RS Milorad Dodik. Na obeležavanju 74. godišnjice ustanka naroda BiH protiv fašizma u Drugom svetskom ratu, Dodik je ukazao da je sloboda najvažnija reč u istoriji srpskog naroda, koji je zbog nje uvek prekomerno stradao:

- Zbog borbe i žrtava srpskog naroda u Drugom svetskom ratu, a zatim i u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu mora se čuvati RS i za nju se boriti, jer se danas borba za slobodu brani demokratijom, procedurama i referendumom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )