FOTO: null

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je u Istočnom Sarajevu da je Vlada Srpske donijela odluku o gradnji bolnice u Istočnom Sarajevu.

Dodik je naglasio da će u idućoj godini već biti vidljive aktivnosti na izgradnji bolnice, izrazivši uvjerenje da će radovi biti završeni u objektivno mogućem roku.

"Vlada je danas donijela odluku koju smo zajedno iskordinisali sa našim ljudima ovđe da se otpočne izgradnja kliničkog centra po studiji koju je napravilo Ministarstvo zdravlja i koja će formalno već krenuti u prvim mjesecima naredne godine", istakao je Dodik.

Nakon posjete Komunalnom preduzeću "Vodovod i kanalizacija" iz Istočnog Sarajeva, predsjednik Srpske je rekao da je podrška Vlade ovom preduzeću omogućila kvalitet koji je bio neophodan za ovaj prostor.

"Nikada nismo prestali da vodimo računa o cijeloj Republici Srpskoj, a posebno o Istočnom Sarajevu gdje želimo da damo podršku svim ljudima da se ovdje omogući kvalitetan života", rekao je Dodik i istakao da je sve što je Vlada Republike Srpske posljednjih godina uradila u Istočnom Sarajevu imponzantno.
On je konstatovao da ima i onih koji to pokušavaju da vide na neki drugi način, ali njih najbolje demantuje realnost koja je puna projekata koji su urađeni zajedno sa lokalnom zajednicom, u koordinaciji sa Vladom Srpske.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )