FOTO: null

Političar u julu ženi sina Igora, a venčanju će prisustvovati pola estrade i brojni državni zvaničnici, kojima će biti služena srpska jela i riblji specijaliteti

Milorad Dodik, koji će 18. jula oženiti sina Igora, potrošiće na svadbu oko 200.000 evra, tvrdi izvor Kurira blizak predsedniku Republike Srpske.

Naslednik prvog čoveka RS će na ludi kamen stati u Banjaluci sa izabranicom Ivanom iz Beograda. Ovom veselju za koje se porodica Dodik mesecima priprema prisustvovaće oko 500 zvanica, među kojima i pola estrade, a političar će pozvati i svoje kolege. Mnogi očekuju da će Igoru izgovaranje sudbonosnog da čestitati sam državni vrh iz Beograda. Od pevača, biće tu Ceca, koja je na listi zvanica, Marinko Rokvić, Alegro bend, ali i Ana Bekuta i Ana Nikolić, piše beogradski Kurir .

Dodik je prepustio mladencima odluku o tome kakvu svadbu žele, a on je taj koji će odrešiti kesu.

- Na meniju će se naći pretežno srpska tradicionalna jela, ali biće i specijaliteta mediteranske kuhinje. Hranu će pripremati najbolji kuvari iz Banjaluke - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Pored Cece, očekuje se da će među zvanicama biti i reditelj Emir Kusturica, kao i političari iz regiona i Srbije. Pevači koji će zabavljati goste potpisali su ugovore da ne smeju da iznose detalje s proslave u javnost.

Igor i Ivana, koji su se upoznali na univerzitetu Bokoni u Milanu, već žive zajedno.

- Po Ivaninoj želji, u sali za venčanje dominiraće bela boja, kao i aranžmani od kala i belih ruža. Ona se dvoumi gde će nabaviti venčanicu - da li u Milanu ili će biti šivena po narudžbini - zaključuje naš izvor.

Pokušali smo da kontaktiramo i sa Igorom Dodikom, ali je on bio nedostupan za komentar.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )