FOTO: null

Nova godina se bliži, a tako i ponude gdje i kako dočekati novu 2016. godinu.

Na Gradskom trgu u Bijeljini ove godine neće biti organizovan doček međunarodne Nove godine. Doček će biti organizovan u lokalnim restoranima i kafićima po cijeni rezervacija od 50 do 80 KM.

Sarajevo i Banjaluka Novu godinu dočekaće skromno bez velikih estradnih zvjezda sa strane, oslanjajući se na sopstvene mlade snage.

Proslava Međunarodne nove godine u Banjaluci kao i do sada biće organizovana na Trgu Krajine, a Banjalučane će na Trgu zabavljati domaći izvođači: "Moondance" i Vanja Mišić, Krajiški trubači, pop grupa "Nair", "Combine quartet" i Slađana Zrnić

Prijedorčani će "Novogodišnjom bajkom" ispratiti 2015. Otvaranje ove manifestacije zakazano je za 26. decembar u 17 časova, kada će biti organizovano i kićenje jelke. Proslava će se završiti koncertom Željka Vasića uz koji će Prijedorčani 31. decembra dočekati novo ljeto.

Doboj će za doček Nove godine prirediti tradicionalno slavlje uz estradne zvijezde i bendove.

- U okviru programa u novogodišnjoj noći nastupiće Olja Bajrami, "Mali Bubanj bend", "Fortuno bend" i DJ Vord - rekli su u Upravi grada.

Organizovanog dočeka neće biti ni na Gradskim trgovima u Trebinju i Brčkom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )