FOTO: InfoBijeljina

Profit ostvaren u ovogodišnjoj dobroj turističkoj sezoni na otvorenim bazenima Banje Dvorovi u Bijeljini biće usmjeren za nastavak ulaganja u medicinski i rehabilitacioni sektor ovog kompleksa, najavio je direktor Banje Milorad Zekić.

"Izdvajanje Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske za Banju Dvorovi povećano je sa 200.000 KM iz ranijih godina na 280.000 KM ove godine, a najveći dio profita ostvaren uspješnom turističkom sezonom uložićemo u razvoj najvažnije banjske aktivnosti-pružanje medicinskih i rehabilitacionih usluga", rekao je Zekić Srni. 

On očekuje da će u okviru banjskog kompleksa u oktobru biti završena izgradnja zatvorenog bazena koji će imati i komercijalnu upotrebu. 

Резултат слика за zekic milorad infobijeljina

Prema riječima Zekića, izgradnja zatvorenog bazena čije su dimenzije 15 sa 16 metara je investicija od milion KM. 

"Banja Dvorovi rješava se nagomilanih problema iz ranijih godina i naše poslovanje se stabilizuje", ocijenio je Zekić. 

On navodi da profit Banje u turističkom dijelu obezbjeđuje planirana posjeta između 70.000 i 100.000 gostiju na otvorenim bazenima, a polovinom avgusta ostvareno je 60.000 posjetilaca. 

Резултат слика за zekic milorad infobijeljina

Banja Dvorovi ima ljekovitu mineralnu vodu, sportsko-rekreativni centar sa pet bazena kapaciteta 6.000 posjetilaca, Hotel "Sveti Stefan" sa 42 sobe i restoran "Izvor" kapaciteta 400 mjesta, te sportske terene za tenis, mali fudbal, rukomet, odbojku i košarku. 

Резултат слика за zekic milorad infobijeljina

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )