FOTO: InfoBijeljina.com

"Juče je formiran inicijativni odbor Narodne partije Srpske u Ugljeviku prilikom čega je iznesena tvrdnja da ova partija ima dva odbornika u lokalnom parlamentu. Pitanje je kako partija koja je juče imala inicijativni odbor za formiranje stranke može imati već dva odbornika", saopšteno je iz DNS-a Ugljevik.

U saopštenju su podsjetili javnost i građane Ugljevika da je DNS partija koja je na proteklim izborima osvojila dva odbornička mandata u Ugljeviku. 

"Mandati su osvojeni na politici i idejama koje je promovisao DNS. Građani Republike Srpske i građani Ugljevika su na ovaj način prevareni i pokradeni", kaže se u saopštenju.

Iz DNS-a poručuju građanima da će uvijek ostati uz njih kao što je to bilo i do sada i u teškim vremenima kada nismo glasali ni za jedan prenos nadležnosti kada nismo glasali za odluke kojim je izvršena bezočna pljačka Republike Srpske.

"Opstali smo i ostaćemo uz svoj narod bez obzira na pojedince koji bezočno kradu i varaju ovaj narod a cijenu će platiti jer će ih narod kazniti", zaključuje se na kraju saopštenja DNS-a.

POVEZANA VIJEST:

Formiran inicijativni odbor Narodne partije u Ugljeviku

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )