FOTO: InfoBijeljina

Radnici jedne Mikrokreditne organizacije danas su u ugljevičkom dječijem parku posadili 15 sadnica Lišćara koje je finansirala ova organizacija sopstvenim sredstvima.

Ovaj neobičan gest izazvao je pažnju Ugljevičana ali i rukovodstva ove opštine koji su se zahvalili na ovom daru.

Šef Podružnice ove mikrokreditne organizacije u Bijeljini, Ljepa Sarić rekla je da ova organizacija već duži period provodi akciju socijalno-odgovornih aktivnosti sa ciljem unapređenja uslova života.

- Vidjeli smo da dječijem parkiću nedostaju sadnice koje će ga ukrasiti ali i koje će doprinjeti hladu u ljetnjem periodu. Naša zadovoljstvo je tim veće jer smo na ovaj način uljepšali prostor u kome se djeca raduju, kojem provode dane bezbrižnog djetinjstva, rekla je Sarićeva.

Ona je najavila da će ovakve i slične  akcije u Ugljeviku raditi i u narednom periodu a da će biti vezano za djecu, škole i uopšte najmlađe uzraste.

Iz opštine Ugljevik podsjetili su da je dječiji park nedavno rekonstruisan te da je i postavljena nova led rasvjeta.

- Važno je da mlade generacije se bave zdravim stilovima života uz bezbrižnu igru i fizičke aktivnosti. Na nama je da im napravimo što bolje uslove, rečeno je u sopštenju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )