FOTO: Srpska Info

Francuski sajt Svi Srbi u Parizu objavio je informaciju da je jedan dječak srpskog porijekla u glavnom gradu francuske brutalno pretučen jer je odbio da skine lančić na kome se kao privezak oko njegovog vrata nalazio krst.

Ovaj strašan događaj se, kako prenosi Kurir, dogodio u utorak ujutru u dvorištu škole "Marks Dormoa"  u Parizu.

Iako mu je krst na ogrlici bio ispod odjeće, mladom Srbinu su prišla petorica dječaka i rekli mu da skine krst. L.P. je odbio, pri čemu su ga sva petorica okružila i insistirala da to uradi. Kako nisu uspjeli da ga natjeraju, jedan od njih, koji mu je stajao iza leđa, iznenada ga je oborio na zemlju i sva petorica su počela da ga šutiraju.

Dječak je dobio udarce po cijelom tijelu.

Pocjepana mu je usna, dobio je nekoliko udaraca u predjelu testisa i u glavu. Petorica napadača su, kako se navodi, bili brutalni na očigled drugih učenika. Ova situacija je trajala sve dok nekoliko učenika nisu počela da viču i dozivaju pomoć.

Roditelji dječaka su rekli da, napadači nisu uspjeli da mu skinu krst i L.P. je dao sve od sebe da ga sačuva, u čemu je i uspio.

Roditelji su obavijestili nadležne u školi i podnijeli su tužbu u policiji. Dijete je istraumirano i veoma je teško podnijelo cjelokupan događaj.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )