FOTO: null

Na velikom finalu Igara mladih u Sarajevu, koje je odigrano od 20 do 22. avgusta, dječaci Rukometnog kluba Bijeljina, generacija 2004. godište i mlađi, predvođeni trenerom Obrenkom Miljkovićem osvojili su bronzanu medalju.

Dječaci su u prvoj utakmici pobjedili vršnjake Čelik Junior iz Zenice sa 8:2. Drugu utakmicu izgubili su od ekipe Kozara Mljekoprodukt, koji su i osvajači Igara mladih u Sarajevu.

"Za treće mjesto naši dječaci su u borbenoj i neizvjesnoj utakmici pobjedili vršnjake RK Bosna iz Visokog sa 12:10. U ovoj utakmici istakli su se Sergej Domuz, Marko Stokić i Luka Jevtić koji je bio i najbolji strijelac ekipe sa 12 pogodaka u sve tri utakmice", kažu u upravi RK "Bijeljina".

"Želimo se ovom prilikom zahvaliti našim sponzorima i prijateljima kluba koji su nam dali podršku za učešće na Sportskim igrama mladih.

Hvala: Steko centru, M&M eko-elektro, sportskoj opremi Rakun, Top sport, Domu zdravlja Bijeljina, Portalu Bijeljina Danas", dodali su u rukometnom klubu "Bijeljina".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )