FOTO: null

Načelnik Odjeljenja komunalne policije u Bijeljini Diko Simić naveo je danas da akcija „April - mjesec čistoće“ teče po planu, te da je sve što je planirano da se završi u prvoj polovini mjeseca do sada i urađeno.

˗ Uredili smo „Park prijateljstva Bijeljina-Langenhagen", a u dvorištu vrtića „Čika Jova Zmaj" zasađeno je drvo i održano predavanje djeci o važnosti poštovanja komunalnog reda. Takođe, očišćen je i lokalitet „Švapska ada" pored Drine, u blizini Pavlovića mosta ˗ pojasnio je Simić, dodajući da su očišćene i raskrsnice sa kružnim tokovima i dvorište Gradske uprave.

On je istakao da su pojačane aktivnosti u vezi sa uključenjem korisnika u sistem odvoženja komunalnog otpada.

˗ Preduzeće „Komunalac" kontinuirano vrši odvoz kabastog otpada. Uklonjeni su skoro svi kontejneri sa javnih površina, dok je veliki broj kontejnera uklonjen iz dvorišta stambeno-poslovnih objekata. Locirali smo i popisali sve lokacije na kojima su divlje deponije i uskoro će biti raspisan tender za izbor firme koja će izvršiti uklanjanje tih deponija ˗ najavio je Simić.

Preduzeće „Bijeljina put" počelo je košenje i uređenje putnog pojasa na magistralnim putevima, a u okviru akcije „April - mjesec čistoće" mladi članovi nevladinih organizacija počeli su slikanje murala sa likom legendarnog glumca Dragana Nikolića u haustoru pored parkinga u Ulici Gavrila Principa.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )