FOTO: null

Vaterpolisti posle neprospavane noći skupljaju snagu za današnji (15.00) meč sa Grčkom

Šampione ne može da uzdrma jedan poraz. Iako su iza sebe imali tešku, neprespavanu noć posle izgubljene velike bitke sa Hrvatima (11:12), delfini su skupili svu snagu i ekspresno se posvetili novom cilju - da danas (15.00) pobjede Grke i da se iz Budimpešte sa Svjetskog prvenstva vrate sa bronzanom medaljom.

- Zaspao sam dosta kasno, teško sam podnio poraz od Hrvata - iskren je Sava Ranđelović. - Od kada sam ušao u A reprezentaciju, ovo mi je prvi neuspjeh u nokaut fazi, ali i to pokazuje da smo i mi ljudi od krvi i mesa. Čestitao bih ekipi Hrvatske, koja je odigrala izvanrednu utakmicu. Bukvalno, sve što je trener Ivica Tucak tražio od njih, to su i učinili. Bili su bolji od nas. Imali smo par loših situacija u odbrani, ali ne bih pričao o toj utakmici, ona mora što prije da se zaboravi.

Kao i ostali reprezentativci, Sava je navikao da gleda unaprijed.

- Okrećemo se utakmici za treće mjesto i sigurno nećemo otići kući kao četvrti, daćemo sve od sebe da budemo treći, jer je i to uspjeh. Medalja je medalja. Grke smo pobjedili u grupi, ali nas danas čeka mnogo teži posao. Uvijek su neugodni u utakmici za medalju, pružili su jak otpor Mađarima, pružiće opet i nama.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )