FOTO: Srpska Info

Otac ubijenog mladića Davida Dragičevića, Davor, odavno tvrdi kako ima dokaze da je njegov sin ubijen, a sinoć je počeo objavljivati određene snimke na Fejsbuk grupi Pravda za Davida.

Objavio je sedam snimaka, ali u obrazloženju je samo naveo “Organizovano ubistvo Lukačeve hunte i Dodika. Nastaviće se…”. Na snimku se vidi kuća Đorđa Rađena koji je zajedno s policijskim službenicima optužio preminulog Davida da je opljačkao kuću.

Takođe, objavio je fotografiju koja je napravljena iz snimka s videonadzora Rajfajzen banke u Banjaluci koji policija nije htjela izuzeti, prenosi Klix.

O ovome je ranije govorio izvjesni Boki za kojim banjalučka policija traga jer je tvrdio kako posjeduje snimak s ove banke gdje je snimljeno kako je David Dragičević pretučen na parkingu Metalske škole.
– Na snimku sam jasno prepoznao inspektora dilera Dubravka Kremenovića kojem je šef Darko Ilić. Na snimku se jasno vidi kako dolazi vozilo policije „dačia daster“ i kako pretučenog Davida vuku po asfaltu i ubacuju u vozilo u koje je ušao i Dubravko. Sve se dogodilo oko 2:50 sati 18. marta. Snimak je kopiran na više CD-ova – stoji u prvom Bokijevom postu.

Dragičević je ovom objavom htio dokazati kako zaista posjeduje sporne snimke za koje je rekao da će izazvati haos u BiH.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )