FOTO: null

Darko Lakić, direktor Društva za upravljanje Penzijskim rezervnim fondom RS, imenovan je danas za predsjednika Upravnog odbora zvorničke “Alumine”.

Kako je saopšteno iz “"Alumine", Lakić, koji je dosad bio samo član UO, jednoglasno je izabran za predsjednika Upravnog odbora "Alumine", umjesto dosadašnjeg predsjednika Mileta Matića. 

"Svjestan sam odgovornosti koju sam preuzeo i nadam se da je ovim došao kraj podjelama unutar fabrike i oko nje", izjavio je Lakić i dodao da je  siguran da će svi kadrovski kapaciteti biti usmjereni na postizanje boljih rezultata "Alumine" u interesu svih priznatih potraživanja povjerilaca, u interesu zaposlenih i poslovnih partnera. 

"Pred nama je nastavak unapređenja proizvodnje i diversikacije proizvodnog programa, kako ne bi zavisili od cijene aluminijuma na svjetskom tržištu, koja je trenutno na najnižem nivou u poslednjih sedam godina",  izjavio je Lakić.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )