FOTO: InfoBijeljina.com

Dario Balaban (22) iz Bijeljine, prvi je student u istoriji Tehnološkog fakulteta Zvornik Univerziteta u Istočnom Sarajevu (UIS) koji je završio prvi ciklus studija sa prosječnom ocjenom 10 i nikada nije pao nijedan ispit!

Balaban je jedan od najsjajnijih primjera mladih ljudi posvećenih svojoj želji za znanjem koji hodajući čvrstim koracima preko trnovitog puta se kreću ka uspjehu.

Balaban je diplomirao sa svim desetkama u indeksu i od sljedeće akademske godine želi i indeks master studija Tehnološkog fakulteta Zvornik.

Osim desetki na fakultetu, Balaban ostvaruje vrhunske rezultate i u odbojci, kojom se aktivno bavi i trenira od dvanaeste godine. 

“Uz trud, rad i dobro raspoređeno vrijeme sve se može postići, naročito kada imaš motiv i okruženje koje te podržava. Trenutno igram za Odbojkaški klub `Radnik` u Bijeljini, koji mi je više puta izlazio u susret i imao razumijevanja za izostanke sa treninga ili utakmica”, rekao je Balaban. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )