FOTO: facebook

Danijal Brković i FK Radnik iz Bijeljine napravili su sporazumni raskid ugovora i ovaj napadač je trenutno slobodan igrač.

Kako smo saznali u Radniku Brković nije zadovoljio očekivanja koja su imali u klubu od ovog igrača, a i nekoliko puta je narušio klupsku disciplinu, tako da su se u klubu odlučili odreći usluga ovog igrača.

Podsjetimo, Brković je ovog ljeta došao iz Željezničara, odigrao je za Radnik devet utamica, bez golgeterskog učinka u Premijer ligi, dok je jedini gol postigao u Kupu BiH, kada je Radnik savladao Kozaru.

- Brković je bio nezadovoljan minutažom u ekipi i svojim statusom, ali takođe i mi nismo bili zadovoljni njegovim učinkom tako da smo odlučili da se raidjemo, rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

Radnik je na prvenstvenu pauzu otišao nakon diva vezana poraza, a u srijedu je u Kupu RS uspio savladati Glasinac u Sokocu sa 1:0 i obezbjediti plasman u polufinale ovog takmičenja.

U klubu ističu da je prvenstvena pauza dobro došla, da se ekipa malo konsoliduje nakon nekoliko lošiih rezultata i pripremi se za poslednja dva prvenstvena kola u jesenjoj sezoni.

 

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )