FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje više sunčanih perioda nego prethodnih dana uz prijatno toplo vrijeme.

U višim krajevima jutro je prohladno sa slabim mrazom, a u nizijama, oko rijeka i po kotlinama na sjeveru, istoku i zapadu česta je magla, koja će se tokom dana djelimično razilaziti. 

U pojednim predjelima na sjeveru i istoku magla i niski oblaci zadržaće se i tokom dana uz hladnije vrijeme, dok će u Hercegovini i brdsko-planinskim predjelima biti sunčano i znatno toplije, saopštio je Hidrometeorološki zavod Republike Srpske. 

Najviša dnevna temperatura vazduha biće između dva i devet, a na jugu od 12 do 16 stepeni Celzijusovih, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod. 

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Sokolac minus devet, Gacko minus šest, Nevesinje minus pet, Šipovo minus četiri, Han Pijesak minus tri, Kalinovik, Bileća i Srebrenica minus dva, Banjaluka, Sarajevo, Prijedor, Novi Grad, Srbac, Drnić, Krupa na Uni, Istočni Drvar minus jedan, Doboj, Gradiška, Bihać, Zenica, Rudo, Mrkonjić Grad, Ribnik i Čemerno nula, Bijeljina, Tuzla, Zvornik, Višegrad i Foča jedan, Mostar dva i Trebinje četiri stepena Celzijusova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )