FOTO: null

Republiku Srpsku i Federaciju BiH danas očekuje toplo i nestabilno vrijeme, povremeno sa pljuskovima i grmljavinom.

Pljuskova će uglavnom biti na sjeveru i sjeveroistoku, dok na jugu ostaje pretežno sunčano vrijeme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Duvaće slab do umjeren vjetar, u Semberiji prolazno i pojačan jugozapadni i zapadni. 

Najviša dnevna temperatura vazduha od 25 do 30 stepeni Celzijusovih. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava umjereno oblačno, dok u Hercegovini preovladava sunčano vrijeme. 

Najtopliji gradovi jutros u 8.00 časova bili su Bihać sa 22 stepena i Banjaluka sa 20 stepeni. U Gradačcu i Ribniku bilo je 19 stepeni, a u Bijeljini, Neumu, Novom Gradu, Bugojnu i Sanskom Mostu 18 stepeni. 

U Doboju, Gradišci, Kneževu i Novom Gradu izmjereno je 17 stepeni, na Mrakovici, Livnu i Zenici 16, u Zvorniku, Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Srebrenici, Šipovu, Jajcu i Drvaru 15, u Istočnom Drvaru i Stocu 14, na Han Pijesku, u Prijedoru, Kalinoviku i Foči 13 stepeni i u Bileći, Goraždu i Kupresu 12 stepeni. 

Na Sokocu, Čemernu, Ivan-sedlu, Rudom i Driniću u 8.00 časova bilo je 11 stepeni, Višegradu 10, Gacku devet i na Bjelašnici šest stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )