FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti svježe, uz postepeno razvedravanje i pojavu sunčanih perioda prvo na jugu i zapadu, a zatim i na sjeveru.

Na istoku će kiša postepeno jenjavati i prestati, ali će popodne ostati i dalje oblačno, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće od 14 stepeni na istoku do 22 stepena na sjeveru, na jugu malo toplije, do 26 stepeni Celzijusovih. 

Vjetar će biti slab do umjeren, sjevernih smjerova, na jugu umjerena bura. 

U Krajini i većini predjela na sjeveru jutros se razvedrilo. U ostalim krajevima je oblačno, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica jedan stepen, Ivan-sedlo i Kupres osam, Bihać i Sanski Most 10, Banjaluka, Bugojno i Prijedor 11, Doboj, Drvar, Jajce, Livno, Sarajevo i Srebrenica 12, Gradačac i Tuzla 13, Bijeljina, Zenica i Zvornik 14, Trebinje 19, Mostar, Neum i Stolac 20 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )