FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo i svježe vrijeme za ovo doba godine, a slaba i povremena kiša padaće na istoku i u centralnim krajevima.

Najviša dnevna temperatura od 13 do 18, na jugu do 23, a u višim predjelima 10 stepeni Celzijusovih. 

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, jutros je na jugu i jugozapadu promjenljivo oblačno i suvo vrijeme, a u ostalim krajevima oblačno, ponegdje sa slabom kišom, uglavnom u centralnom pojasu i istočnim krajevima. 

Tokom dana promjenljivo do pretežno oblačno, ponegdje uz sunčane intervale, te suvo u većini krajeva. 

Oblačno će biti na sjeveru, centralnom planinskom dijelu i na istoku gdje još može biti slabe kiše, a na jugu i jugozapadu sunčano i toplije, uz malu do umjerenu oblačnost. 

Vjetar slab do umjeren sjevernih smjerova, u Dinaridima i u Hercegovini umjerena do jaka bura. 

Temperatura u 8.00 časova: Bjelašnica nula, Istočni Drvar pet, Han Pijesak sedam, Sokolac osam, Sarajevo, Gacko, Mrkonjić Grad i Bugojno 10, Tuzla, Mlječanica, Livno i Bihać 11, Banjaluka, Bijeljina, Novi Grad i Zenica 12, Doboj, Prijedor, Zvornik, Srbac i Gradiška 13, Bileća 14, Trebinje i Višegrad 15, Mostar i Neum 18 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )