FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti svježe i oblačno vrijeme, sa kišom, povremeno.

Ujutru svježe i oblačno sa kišom mjestimično, na krajnjem sjeveru u jugu uglavnom suvo. 

Tokom dana biće promjenjivo oblačno uz sunčane intervale na zapadu i sjeveru, a u ostalim krajevima oblačnije vrijeme uz slabu kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Popodne novo naoblačenje jača sa zapada i donosi kišu prema večeri. Padavine će biti obilnije na jugoistoku, a najmanje kiše će pasti na području Semberije. 

Duvaće slab do umjeren sjeverozapadni vjetar, na jugu bura, a tokom dana promjenjiv. 

Dnevna temperatura vazduha od 17 do 23, na jugu oko 26 stepeni Celzijusovih. 

Jutros je u Srpskoj i FBiH pretežno oblačno vrijeme, a kiša je zabilježena u južnim područjima, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha izmjerena u 8.00 časova: Bjelašnica dva, Istočni Drvar i Čemerno osam, Kupres, Han Pijesak devet, Sokolac, Kalinovik i Mrakovica 10, Kneževo 11, Bugojno, Šipovo, Gacko, Mrkonjić Grad, Ribnik i Nevesinje 12, Livno, Sarajevo, Srebrenica 13, Bihać, Gradačac, Jajce, Prijedor, Sanski Most, Tuzla, Zvornik, Rudo i Foča 14, Banjaluka, Bijeljina, Goražde, Zenica, Novi Grad i Srbac 15, Doboj,  Višegrad i Bileća 16, Mostar 18, te Neum i Trebinje 20 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )