FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti sunčano i toplo, uz rijetke kratkotrajne pljuskove na jugoistoku i najvišu dnevnu temperaturu do 26 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti pretežno vedro ili uz malu do umjerenu oblačnost, u južnoj polovini zemlje, oko rijeka i po kotlinama moguća je magla, dok će u planinama biti prohladno.

Tokom dana očekuje se sunčano i toplo vrijeme, na jugu i istoku moguća je promjenljiva oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Poslije podne ostaje slično, osim na jugu gdje će postojati uslovi za po koji pljusak koji može biti i jači, dok je lokalna grmljavina moguća u visokoj Hercegovini i južnom dijelu sarajevsko-romanijske regije.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 21 do 26, na sjeveroistoku i jugu stepen ili dva viša, a u planinama od 19 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab vjetar do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 8.00 časova: Sokolac osam, Čemerno, Gacko, Rudo, Drinić, Nevesinje, Han Pijesak i Šipovo 11, Prijedor, Mrkonjić Grad, Kalinovik, Novi Grad i Višegrad 12, Banjaluka, Gradiška, Mrakovica, Srbac, Tuzla, Ribnik i Foča 13, Bijeljina, Zvornik, Doboj, Sarajevo, Brčko i Srebrenica 14, Bileća i Bihać 15, te Trebinje 19 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )