FOTO: pixabay

U Republici Srpskoj danas će biti sunčano i toplo, uz povećanu oblačnost na jugozapadu i zapadu i najvišu temperaturu do 23, na jugu do 25 stepeni Celzijusovih.

Jutro je pretežno vedro i sunčano, na jugozapadu i zapadu promjenljivo oblačno, a po kotlinama, nižim predjelima na sjeveru i duž riječnih dolina, s maglom i niskom oblačnošću. 

Tokom dana na istoku sunčano i prijatno toplo, uz malu do umjerenu oblačnost, a na jugozapadu, zapadu i sjeverozapadu promjenljivo, povremeno i pretežno oblačno, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Na planinama na jugozapadu i krajnjem zapadu može doći do kratkotrajne kiše ili rosulje, što neće poremetiti stabilno i prijatno vrijeme u cijeloj zemlji. 

Duvaće slab i promjenljiv uglavnom jugoistočni vjetar, a u Semberiji, Posavini i donjem Podrinju prolazno jači istočni, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura u 7.00 časova: Sokolac dva, Kalinovik i Klekovača tri, Rudo četiri, Doboj i Istočno Sarajevo pet, Kneževo, Doboj, Bjelašnica, Bugojno, Tuzla, Han Pijesak i Bijeljina šest, Ribnik, Čemerno, Livno i Mlječanica sedam, Gradačac osam, Mrkonjić Grad, Bileća, Banjaluka, Bihać i Novi Grad devet, Krupa na Uni i Prijedor, Jajce 10, Srebrenica 12, Trebinje 13, te Mostar 14 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )