FOTO: null

BANJALUKA- U Republici Srpskoj danas će biti toplo, sparno i nestabilno vrijeme, uz smjenu sunčanih perioda sa pljuskovima i grmljavinom, a očekuju se i lokalne nepogode, pogotovo na istoku i krajnjem sjeveru duž rijeke Save.

Najviša dnevna temperatura iznosiće od 26 do 33 stepena Celzijusova, a pri jačim pljuskovima očekuje se nagli pad temperature. 

Jutro promjenljivo oblačno, u južnim i zapadnim krajevima povremeno uz pljuskove, koji će sredinom dana zahvatiti sjeverna i istočna područja, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Očekuju se i lokalne nepogode, pogotovo na istoku i krajnjem sjeveru duž rijeke Save, uz jače padavine, a ponegdje će biti i olujnog vjetra i grada. 

Tokom dana će biti toplo, a, zbog povećane vlage, i sparno. 

Duvaće slab jugozapadni, na sjeveru sjeveroistočni vjetar. 

Temperatura u 7.00 časova: Han Pijesak i Rudo 14, Ribnik i Sokolac 15, Mrkonjić Grad 17, Novi Grad, Prijedor, Bileća i Banjaluka 19, Doboj 20 Bijeljina i Trebinje 21 stepen Celzijusov.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )