FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenjivo oblačno vrijeme, svježije na istoku i jugu, a toplije na sjeveru.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 11 do 16, na sjeveru lokalno oko 18, u planinama od šest stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren istočni i sjeveroistočni vjetar, tokom dana će jačati, na jugu i planinskim predjelima jaka bura koja će na momente biti olujne jačine.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros u Hercegovini preovladava pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim krajevima malo do umjereno oblačno.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica minus pet, Han Pijesak jedan, Novi Grad dva, Mrakovica, Bihać i Srebrenica četiri, Kalinovik, Gradačac i Sokolac pet, Banjaluka, Zvornik, Mrkonjić Grad i Prijedor sedam, Bijeljina, Tuzla, Gacko, Bugojno, Ribnik, Livno, Srbac i Šipovo osam, Doboj i Sarajevo devet, Rudo i Zenica 10, Višegrad i Foča 11, Bileća 12, Trebinje 13, Mostar 15 i Neum 16 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )