FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo oblačno i vjetrovito, ali relativno toplo vrijeme za ovo doba godine, uz najvišu dnevnu temperaturu do 24 stepena Celzijusova.

Prije podne biće oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima, a tokom dana prestanak padavina u većini predjela, osim u Hercegovini gdje će biti mjestimične kiše i lokalnih pljuskova.

I u sarajevsko-romanijskoj regiji biće oblačnije sa uslovima za povremenu kišu i pljuskove tokom većeg dijela dana.

Tokom večeri i noći na srijedu očekuje se novo jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće umjeren i jak vjetar južnog smjera, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha od 16 do 22, na sjeveru i sjeveroistoku i do 24 stepena Celzijusova.

Temperatura izmjerena jutros u 7.00 časova: Bjelašnica i Rudo tri stepena Celzijusova, Višegrad četiri, Foča šest, Sokolac sedam, Prijedor, Čemerno i Zvornik osam, Zenica, Bileća i Han Pijesak devet, Gacko i Kalinovik 10, Novi Grad 11, Srebrenica, Bijeljina, Doboj, Mrakovica i Srbac 12, Trebinje 13, Tuzla, Mrkonjić Grad i Drinić 14, Sarajevo, Mostar i Gradiška 15, Banjaluka, Šipovo i Ribnik 16, te Neum 20 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )