FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenjivo oblačno vrijeme sa kišom, dok se na planinama očekuju susnježica i snijeg.

Tokom dana mogući su kiša i povremeni pljuskovi na jugu, a kasnije će se padavine proširiti prema centralnom planinskom pojasu gdje biti susnježice i snijega, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Poslije podne slaba do umjerena kiša očekuje se na sjeverozapadu, dok će u sjevernijim krajevima biti pretežno oblačno i toplije u odnosu na ostale krajeve.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od pet do 10, na sjeveru do 14 stepeni Celzijusovih. Duvaće slab vjetar, pretežno južni.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros je umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Sokolac minus pet, Rudo i Bjelašnica minus dva, Bijeljina, Višegrad, Srbac i Han Pijesak minus jedan, Banjaluka, Doboj, Kalinovik, Prijedor, Foča, Zenica i Šipovo nula, Gacko, Bugojno, Novi Grad, Tuzla i Srebrenica jedan, Sarajevo dva, Zvornik, Mrkonjić Grad i Ribnik tri, Bileća i Livno pet, Mrakovica šest, Trebinje i Bihać sedam, Mostar devet i Neum 11 stepeni Celzijusovih.

Visina snijega izmjerena jutros u 7.00 časova na Han Pjesku iznosila je 25 centimetara, na Sokocu devet, u Rudom dva, te Srebrenici i Višegradu po jedan centimetar.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )