FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenjivo oblačno i svježije vrijeme, prijepodne sa slabim padavinama na istoku.

Ujutru oblačno u centralnom planinskom pojasu i na istoku, uz slabu povremenu kišu. Na sjeveru i jugu suvo, uz umjerenu oblačnost, a duž rijeka i po kotlinama sa maglom. 

Tokom dana zadržaće se promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Duvaće sjeverni i sjeveroistočni, slab do umjeren vjetar, u planinama i pojačan, a u Hercegovini bura. 

Dnevna temperatura biće od 18 do 24, na jugu oko 27 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica jedan stepen, Čemerno šest, Kalinovik sedam, Kupres, Han Pijesak, Istočni Drvar i Mrakovica osam, Sokolac devet, Sarajevo, Gacko, Drinić i Kneževo 10, BUgojno, Šipovo i Novi Grad 11, Mrkonjić Grad, Mlječanica, Prijedor, Ribnik, Rudo, Foča i Nevesinje, Bihać, Jajce, Sanski Most i Tuzla 12, Srebrenica, Višegrad, Banjaluka, Srbac, Gradiška, Gradačac, Livno i Zenica 13, Zvornik i Doboj 14, Bijeljina 15, Bileća 16 i Trebinje 17, Mostar i Neum 19, Stolac 20 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )