FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti sunčano sa umjerenom dnevnom oblačnošću i najvišom dnevnom temperaturom od 17 stepeni Celzijusovih.

Јutro će biti promjenljivo do potpuno oblačno na istoku, gdje će biti uslova za slabu kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana sunčano sa umjerenom oblačnošću na jugu, zapadu i sjeveru, dok će na istoku ostati pretežno oblačno i suvo, a poslije podne i u tim predjelima sa sunčanim intervalima.

Dnevna temperatura vazduha biće od 12 do 17 stepeni, na sjeveru i jugu lokalno stepen dva više.

Vjetar će biti umjerene jačine, sjevernog i sjeverozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica četiri, Čemerno devet, Kalinovik 11, Gacko, Han Pijesak, Nevesinje i Bihać 12, Banjaluka, Sokolac i Livno 13, Mrkonjić Grad, Ribnik, Prijedor, Srbac, Sanski Most i Široki Brijeg 14, Bileća, Rudo, Šipovo, Doboj, Bugojno, Trebinje, Tuzla i Zenica 15, Foča, Zvornik, Јajce, Mostar i Sarajevo 16, Bijeljina, Višegrad i Stolac 17, te Neum 19 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )