FOTO: rtv.rs

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno i toplo vrijeme, uz uslove za rijetke pljuskove u centralnim i istočnim predjelima, te dnevnu temperaturu od 20 do 25 stepeni Celzijusovih.

Ujutro i prije podne biće promjenljivo oblačno, pretežno oblačno na jugu, istoku i djelimično na sjeveru, dok će na sjeveroistoku i jugoistoku biti sunčanih intervala, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana zadržaće se promjenjivo vrijeme uz sunčane intervale. Poslije podne će postojati uslovi za po koji pljusak u centralnim i istočnim predjelima, ponegdje i na sjeveru, uglavnom u Posavini.

Prema večeri očekuje se smanjenje oblačnosti, da bi uveče i u noći bilo pretežno vedro.

Duvaće slab do umjeren vjetar sjevernog i sjeverozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica osam, Rudo i Čemerno 10, Han Pijesak 11, Višegrad i Nevesinje 12, Gacko 13, Sokolac i Srebrenica 14, Bileća, Bijeljina, Jajce i Zenica 15, Zvornik, Doboj, Brčko i Sarajevo 16, Banjaluka, Novi Grad, Bihać i Gradačac 17, Prijedor 18, Trebinje 20 i Mostar 22 stepena Celzijusova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )