FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno i toplo vrijeme, ali ipak sa malo nižom temperaturom koja će iznositi od 27 do 36, a na jugu Hercegovine do 38 stepeni Celzijusovih.

Jutros je na istoku i jugu vedro ili sa malo oblaka, pretežno oblačno na zapadu i sjeverozapadu, gdje ponegdje može biti i malo kiše, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Tokom dana i poslije podne biće promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i sunčano, i dalje toplo, sparno, mjestimično će biti kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom, a moguć je i grad. 

Duvaće vjetar većinom slab, a uz grmljavinske oblake mogući su i jači udari vjetra, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura u 8.00 časova: Sokolac, Čemerno 15, Šipovo, Rudo, Gacko, Han Pijesak, Drinić, Višegrad 17, Foča, Drvar, Sarajevo, Srebrenica, Mrakovica, Nevesinje 18, Mrkonjić Grad, Kalinovik, Livno 19, Kneževo, Bihać, Kupres, Novi Grad, Ribnik 20, Bileća, Banjaluka, Tuzla, Zenica, Zvornik, Gradiška, Srbac 21, Prijedor, Stolac 22, Bijeljina, Doboj 24, Mostar, Trebinje 25, Neum 27 stepeni. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )