FOTO: null

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti kišovito i malo toplije, na jugu se očekuju obilne padavine.

U Krajini se očekuje susnježica i snijeg, koji će uz porast temperature preći u kišu, osim na planinama na zapadu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Vjetar će na sjeveru biti uglavnom slab, sjevernog smjera, u ostalim krajevima slab do umjeren, jugoistočni, a u Hercegovini i na planinama na istoku pojačan i jak. 

Najviša temperatura vazduha od šest do 12, na jugu do 17 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Krupa na Uni, Mrakovica, Mrkonjić Grad, Bihać, Zenica nula, Banjaluka, Novi Grad, Prijedor, Ribnik, Bugojno, Sarajevo jedan, Bijeljina, Doboj, Han Pijesak, Rudo, Sokolac, Srebrenica, Tuzla dva, Višegrad tri, Foča četiri, Kalinovik pet, Čemerno, Gacko, Livno osam, Nevesinje 11, Mostar 13, Bileća 15, Trebinje 16 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )