FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno, povremeno sa kišom, a krajem dana očekuje se zahlađenje, na planinama snijeg.

Kiša će biti učestalija na istoku, prema večeri se očekuje pad temperature, a kiša će mjestimično u višim predjelima, od zapada do istoka, prelaziti u snijeg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Vjetar umjeren i pojačan sjeverni, u Hercegovini jaka bura. 

Najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće od pet do 12, na jugu do 15 stepeni Celzijusovih. 

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros je pretežno oblačno, slabija kiša pada u Krajini i sjevernim područjima, u Hercegovini je umjereno oblačno, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica minus četiri stepena, Bugojno, Ivan-sedlo, Kupres, Livno i Sokolac jedan, Jajce i Zenica dva, Bihać i Tuzla tri, Doboj, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo i Zvornik četiri, Banjaluka, Bijeljina i Gradačac pet, Srebrenica šest, Široki Brijeg i Trebinje 10, Neum 12 i Mostar 13 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )