FOTO: null

U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH /FBiH/ danas će biti hladno i tmurno vrijeme sa čestom maglom, a sunčano i toplo biće samo na jugu i na planinama, uz dnevnu temperaturu vazduha od četiri do osam, na jugu do 13 stepeni Celzijusovih.

Tokom dana u Hercegovini i na planinama biće pretežno sunčano i prijatno toplo, a u većini ostalih predjela magla i niski oblaci će se zadržati veći dio dana uz hladno vrijeme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Duvaće slab sjeveroistočni i istočni vjetar, na jugu slaba bura. 

Jutros je u Srpskoj i FBiH hladno, uz maglu koja ponegdje smanjuje vidljivost i ispod 100 metara, pogotovo oko rijeka i po kotlinama. Vjetra skoro da nema, samo na jugu duva slaba bura. 

Temepratura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Bileća minus četiri stepena Celzijusova, Šipovo, Gacko, Rudo i Istočni Drvar minus dva, Drinić, Višegrad, Foča, Krupa na Uni, Čemerno i Sokolac minus jedan, Mrkonjić Grad, Han Pijesak, Nevesinje i Ribnik nula, Prijedor, Bijeljina, Banjaluka, Gradiška, Doboj, Novi Grad i Srebrenica jedan, Zvornik, Srbac i Kalinovik dva, Trebinje tri i Mrakovica četiri stepena Celzijusova. 

Visina snijega jutros u 7.00 časova: Han Pijesak osam centimetara, Istočni Drvar sedam i Mrkonjić Grad pet centimetara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )