FOTO: b92/starsport

Crnogorska "Pobjeda" donosi informaciju da će u petak ili ponedeljak biti organizovana video-konferencija na kojoj će se tražiti rješenje spora sa Partizanom.

Naime, Partizan je tražio da se ne dozvoli FMP-u da ima predstavnika u predsjedništvu regionalnog takmičenja, ali nije nailazio na podršku drugih klubova.

Zbog toga iz Humske još uvijek nisu poslali dokumentaciju za registraciju u ligi. Rok da to učine je do petka popodne.

"Uprava bivšeg prvaka Evrope iz Beograda je na jednom od ranijih sastanaka dozvolila ućešće FMP-a u samom takmičenju za narednu sezonu, bez obzira na aktuelni spor. Partizan već mjesecima pokušava da dokaže veze FMP-a i Crvene zvezde. Uprava crno-bijelih smatra da ljudima iz uprave FMP-a nije mjesto ni u predsjedništvu ni u organima rukovođenja regionalne košarkaške elite", navodi "Pobjeda".

"Takođe, klubovi ABA lige su i ranije prihvatili, da kompletan spor dobije epilog na Sudu za arbitražu u švajcarskoj Lozani - što je vrhovno tijelo za sve pravne sporove u svijetu sporta. Stav ostalih ABA ligaša je da, dok proces u Lozani ne dobije epilog, FMP ima i mjesto u takmičenju i čelnike u rukovodećim organima lige", dodaje se u tekstu.

Sve bi trebalo da bude poznato do kraja tekuće sedmice ili najkasnije u ponedeljak.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )