FOTO: null

Posle sinoćnog ,,incidenta,, tokom izvlačenja ,,Loto,, kombinacije, postavlja se pitanje na koji način su izvučene pobedničke kombinacije i gde je novac od premije završio s obzirom na to da su podaci o dobitnicima tajna

Kada pogodite svih sedam brojeva u igri na sreću "Loto", postaćete bogat čovek. Međutim, tokom proteklih decenija Srbija nije saznala identitet gotovo nijednog srećnika koji je izvukao glavnu premiju i "preselio" se među milionere.

S jedne strane, razumljivo je to da Srbi kriju identitet jer bi mogli lako da postanu meta kriminalaca i reketaša. Međutim, indikativno je to da se baš nijedan od dobitnika premije nije pojavio pred javnošću, što bi mu takođe donelo razne benefite.

Posle sinoćnog "incidenta" tokom izvlačenja "Loto" kombinacije, kada je čitava nacija posumnjala da je igra nameštena ove sumnje još više su podgrejane. Postavlja se, naime, pitanje kako se izvlače pobedničke kombinacije i gde je novac od premije završio s obzirom na to da su podaci o dobitnicima tajna, piše Kurir .

Sve što javnost sazna je informacija o tome gde je dobitna srećka uplaćena, tačnije grad dobitnika, ali nikada i njegov identitet.

Ove godine je pogođena sedmica vredna 2.5 miliona evra krajem aprila, a sve što smo saznali je da je srećni dobitnik iz Prijepolja. Javnost nikada nije saznala identitet dobitnika, uprkos tome što je reč o malom mestu u kom se, kako se kaže, svi poznaju. To je samo jedan od stotinu dobitnika sedmice tokom proteklih decenija, čije ime nikada nije obelodanjeno.

Od 2005. godine, od kada se u okviru Državne lutrije Srbije priređuje igra "Loto"  tri najveća dobitka su bila:

Čak 4,8 miliona evra u martu 2010. isplaćeno je u Kanjiži. Uprkos naporima meštana i novinara da se sazna ko je "srećković", nikada nismo saznali ko je dobitnik, iako je takođe reč o maloj sredini.

Pre devet godina, 3,2 miliona evra je u julu 2006. "otišlo" za Surčin, gde je je uplaćen dobitni listić. I ovoelativno malo beogradsko naselje takođe se pokazalo kao nemoguć teren za pronalaženje dobitnika pa javnost nikada nije saznala njegov identitet.

U aprilu 2005, 3,9 miliona evra je pogodio dobitnik iz Stare Pazove. Dobitnik milionske premije, pogađate, nikada nije "peonađen". Još stotinu dobitnika maksimalne premije dobijalo je sedmicu, makar je tako saopšteno. Posle sinoćnog krajnje sumnjivog izvlačenja postavlja se pitanje da li je iko dobio "sedmicu"  na Lotou?

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )