FOTO: null

Mještani MZ Ledinci uskoro bi mogli da dobiju dugo priželjkivani sportski teren. Nakon objavljene priče na portalu InfoBijeljina i apela, njihovi zahtjevi su počeli da se ispunjavaju.

Mladi ove mjesne zajednice su zemljište, koje je do sada služilo za skupljanje smeća, šikare i otpada, očistili i pripremili za radove. 

Upravo na to mjesto Gradska uprava Bijeljine angažovala je izvođača radova koji treba da poravna zemljište i napravi privremeni sportski teren, dok ne budu počeli radovi na izgradnji sportskih terena sa svim sadržajima. Iz nadležne gradske službe je obećano da će tereni biti završeni naredne godine. 

- Na terenu je agnažovana mašina na ravnanju terena. Nadamo se da će radovi biti završeni za nekoliko dana – poručuju iz Gradske uprave. 

Mještani ove mjesne zajednice pozdravljaju ovu akciju. 

- Uz ovakav rad, pristup i brzu angažovanost Gradske uprave, djeca će dobiti idealno mjesto za sport u svom naselju, neće morati više da idu u tuđa dvorišta ili ispred crkve – kaže jedan od mještana MZ Ledinci za portal InfoBijeljina. 

- Nadam se da će gradske vlasti nastaviti radove na izgradnji terena i da će ispuniti svoje obećanje do kraja, ističe roditelj Dragan Jugović. 

Omladina jednog od najvećih naselja u Bijeljini se nada i vjeruje u gradsku vlast da će izgradnja sportskog terena biti planirana budžetom za 2016. i da će ljeto dočekati sa novim terenima gde će moći svoj raspust provoditi u sportskom duhu kako i dolikuje.

POVEZANE VIJESTI:
Apel mladih MZ Ledinci za izgradnju sportskog igrališta! 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )