FOTO: InfoBijeljina.com

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku ministru unutrašnjih poslova Srpske Draganu Lukaču, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ povodom krsne slave - Svetog Arhangela Mihaila.

- Pripadnicima MUP-a, prije svega, čestitam na profesionalnom i patriotskom odnosu prema ovom časnom, ali odgovornom i teškom zanimanju. Ministarstvo unutrašnjih poslova, kao stub bezbjednosti i čuvar našeg poretka i garancija da će naši građani živjeti mirnije i bezbjednije, a obaveza institucija je da kontinuirano ulaže u policijske resurse i stvara potrebne uslove za njihov rad i funkcionisanje - ističe se u čestitki.

Cvijanović je naglasila da su uloga i angažman pripadnika MUP-a izuzetno značajani u vremenu kada se Republika Srpska suočava sa brojim izazovima, među kojima su migrantska kriza i borba u sprečavanju širenja epidemije virusa korona.

- Obilježavanje krsne slave prilika je da se sa posebnim poštovanjem i zahvalnosti podsjetimo na pripadnika policije koji su u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu, braneći pravo na slobodu srpskog naroda, dali svoje živote ili dijelove tijela. Uvjerena da ćete i u budućnosti biti snažni čuvari mira i stabilnosti, snaga i ponos Republike Srpske, još jednom vam čestitam krsnu slavu - Svetog Arhangela Mihaila - navodi se u čestitki predsjednice Republike Srpske.

Predsjednica Srpske je iskrene čestitke uputila u ime građana Republike Srpske i u svoje ime.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )