FOTO: srna

BIJELJINA - Koncertom grupe "Crvena jabuka" u centru Bijeljine sinoć je počela kulturna manifestacija "Otvorena scena" na kojoj će tokom ljeta u gradu nastupiti gotovo 500 neafirmisanih umjetnika.

U izjavi novinarima uoči nastupa, basista Krešimir Kaštelan koji je u postavi 23 godina, poručio je mladim talentima da grade karijeru slušajući svoje srce i da uvijek idu za tim, u bilo kojoj muzici. 

On je rekao da "Crvena jabuka" snima album koji će biti objavljen nakon ljeta, sa prepoznatljivim zvukom i ljubavnim pjesmama. 

"Godine prolaze, ali naša publika je uvijek mlada i pjevaju zajedno sa nama i novije i one stare hitove, što je prava sreća", kaže Kaštelan. 

Organizator "Otvorene scene" je Centar za kulturu "Semberija". 

Direktor ovog centra Slađana Lekić najavila je da će do 6. avgusta biti održano 16 revijalnih nastupa muzičkih i plesnih grupa, horova, kulturno umjetničkih društava i djece iz bijeljinskih vrtića. 

U takmičarskom dijelu programa pred publikom i žirijem nastupiće skoro 500 neafirmisanih bendova, pjevača, glumaca, plesnih grupa i stendap komičara iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije. 

Nagrada za najbolje su muzička oprema i vikend na Zlatiboru. 

Svi nastupi tokom "Otvorene scene" počinju u 20.00 časova na platou ispred Centra za kulturu "Semberija". 

Na zatvaranju manifestacije nastupiće folk pjevač iz Srbije Milan Topalović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )