FOTO: novosti.rs

Treći put u tri sezone, crno-bijeli gostuju u "Topolici" u uvodnim kolima ABA lige (danas, 17.00)

Rani susreti Partizana i Mornara u Baru postali su redovni. Treći put u tri sezone, crno-bijeli gostuju u "Topolici" u uvodnim kolima ABA lige (danas, 17.00). U predvečerje regionalnog takmičenja, naš tim je pobjedom u Superkupu prekinuo niz od tri poraza u mečevima sa Baranima (91:77).

- Mornar je startovao sa dva poraza i sada će učiniti sve da tu seriju prekine - kaže trener Partizana Nenad Čanak. - Pobjeda u Laktašima neće nas zavarati. Pokazali su dobru igru u Torinu, gdje su zabilježili važnu pobjedu u Evrokupu. Sa druge strane, daćemo sve od sebe da pobjedom započnemo seriju od tri gostovanja u ABA ligi i Evrokupu.

Trener Mornara Mihailo Pavićević:

- Partizan je renovirao ekipu, startovao je veoma dobro i ima velike ambicije ove godine. Mi smo posle turbulentnog početka trijumfovali u Torinu i dobili vjetar u leđa za nastavak sezone. Na toj igri treba da gradimo optimizam, pogotovo u ABA ligi. Nemamo izbora, moramo da branimo svoj teren.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )