FOTO: null

Omladina Pokreta “Uspješna Srpska”, organizovala je na praznik Duhove turnir u malom fudbalu u Crnjelovu kod Bijeljine.

Nakon 12 godina ovo sembersko selo bilo je domaćin brojnim ekipama koje su pokazale svoje sportsko umjeće, ali i dobro se zabavile.

Zahvaljujući entuzijazmu Omladine Pokreta “Uspješna Srpska”, sportski teren u Crnjelovu bio je prilika za dokazivanje 24 ekipe koje su učestvovale na ovom turniru. Osim želje za pobjedom i što boljim rezultatom, turniri su prilika i za druženje.

Jaka kiša ometala je turnir, ali nije uspjela da ga u potpunosti prekine. Pozitivna energija nadjačala je tamne oblake i u prvi plan izbacila volju i želju za uspjehom.

“Važno je druženje i važno je da budemo kao i danas u sportu, jedinstveni. Samo tako možemo napraviti bolje rezultate kako u Semberiji, Republici Srpskoj tako i u regionu”, poručio je Zlatko Maksimović ispred Pokreta “Uspješna Srpska”.

Istovremeno dok se odvijao ovaj turnir, FK "Sloga" iz Crnjelova, koji je u protekle tri godine nizao uspjehe, slavio prelazak u regionalnu ligu, rekao je Zlatko Krbanjević koji živi u Njemačkoj i bavi se intenzivnom medicinom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )